Economic

A preluat afacerea de la tatăl ei, a dus-o pe primul loc în Top firme și face imposibilul: o gamă întreagă fără E-uri, doar carne

Una dintre afacerile pornite după Revoluție pe plan local a fost preluată de fiica celui care a întemeiat-o, iar aceasta a dus-o pe primul loc în Topul județean al firmelor la categoria sa de activitate.

Este vorba despre Carmangeria Stejarul, companie deținută de Cristina Breșug, afacere înființată după 1989 de tatăl acesteia, Costache Alexa.

Mezelurile și preparatele afumate produse de Alexa erau considerate cele mai bune din județ, iar rețetele au fost continuate de fiica acestuia, care a dezvoltat business-ul și l-a dus la alt nivel.

Loading…

 

loading…

În Topul județean al firmelor, realizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani, Carmangeria Stejarul este pe primul loc la categoria microîntreprinderi, prelucrarea și conservarea cărnii.

Breșug a făcut din Carmangeria Stejarul prima unitate de acest fel care a produs cremwurști fără E-uri, fără chimicale, după care a dezvoltat o întreagă gamă de produse fără E-uri, de la pastramă, la diferite tipuri de mezeluri și preparate afumate cu lemn.

Cremwurștii produși la Stejarul sunt căutați în toată țara și rețeta a fost preparată pentru a putea fi consumată fără niciun fel de problemă și de copii.

 

Top firme

Prelucrarea și conservarea cărnii – microîntreprinderi

1 Carmangeria Stejarul

Cifră de afaceri – 691.359 lei

Profit brut – 26.186 lei