Economic

Cea mai mare firmă de construcții din Botoșani, scoasă la vânzare printr-un anunț în Ziarul Financiar

Cea mai mare companie de construcții din județul Botoșani, care are sute de salariați și dotări de zeci de milioane de euro, a fost scoasă la mezat printr-un anunț publicitar publicat în Ziarul Financiar.

În anunț nu se specifică numele companiei, însă adresa de e-mail și telefonul de contact aparțin celei mai mari firme de profil care a dominat topurile în ultimii ani.

Prin anunț se caută parteneri pentru asociere, fuziune sau vânzare de acțiuni, fiind vorba despre o firmă care are contracte de execuție lucrări în multe județe ale țării.

 


Este vorba despre compania Victor Construct, patronată de omul de afaceri Victor Mihalachi.

Firma lui Victor Mihalachi a construit mai multe ANL-uri în Botoșani și multe alte județe, a reabilitat mănăstirea Coșula, clădirea veche a Primăriei Botoșani, a modernizat Maternitatea Botoșani, dar și pe cele din Neamț, Rădăuți și din alte localități, iar acum construiește noul spital de boli paliative din municipiul Botoșani, a modernizat Pietonalul Unirii.

De asemenea, Victor Construct este firma care modernizează clădirea Teatrului Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, proiect blocat încă din 2015.

Adresa de e-mail constructii16@gmail.com care este la contact în anunțul postat pe ZF.ro a fost folosită și la un anunț de angajare postat pe ejobs.ro.

 

Vă redăm integral anunțul:

Societate de construcții civile și industriale din nordul țării, cu peste 20 de ani de experiență pe piața de construcții civile și industriale din România, intrată recent în insolvență, CAUTĂ PARTENERI PENTRU ASOCIERE, FUZIUNE SAU VÂNZARE DE ACȚIUNI, în vederea continuării dezvoltării activităților actuale, dar și pentru inițierea unor activități noi.

Societatea are o medie a cifrei de afaceri în ultimii 3 ani de 90.600.111 lei și deține resurse materiale, tehnice, logistice și umane necesare executării de proiecte de construcție de mare anvergură, având experiență ca antreprenor general și certificările necesare. De asemenea, a dezvoltat unități de producție proprii, în susținerea activității de construcție: stații de betoane, atelier confecții metalice, tâmplărie PVC și aluminiu, cămine și tuburi de beton, pavele, stație de sortare agregate.

Având în vedere situația economică actuală, societatea are nevoie de un partener cu potențial financiar mare care să reconstruiască, să reorganizeze și să dezvolte și cu care să poată participa în continuare la licitații publice și private pentru a câștiga contracte noi atât în România cât și în Europa.

Așteptăm propuneri, oferte și se pot oferi mai multe informații pe adresa de e-mail constructii16@gmail.com; telefon contact +40733833338.