Administrație Agricultură Știri locale

După Mihălășeni și Dobârceni, urmează Dângeni. Oportunitățile de finanțare europeană, prezentate fermierilor



 


Senatorul Lucian Trufin își continuă caravana de informare a fermierilor din satele județului cu privire la oportunitățile de finanțare europeană pe care le au în această perioadă.

 

”DEZVOLTĂM SATUL ROMÂNESC! Continuăm activitățile de informare a fermierilor din județ cu privire la fondurile europene care vor fi disponibile anul acesta prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. M-am întâlnit(n.r. la sfârșitul săptămânii trecute) cu cetățenii din UAT-urile MIHĂLĂȘENI și DOBÂRCENI și mulțumesc pe aceasta cale domnilor primari CHELARU CLAUDIU și BUNDUC DOREL pentru interesul manifestat față de această acțiune, concretizat prin prezența fermierilor și a persoanelor interesate să progreseze cu bani europeni. Continuitatea procesului de dezvoltare a satului românesc este necesară și greu de realizat, fără implicarea deopotrivă a autorităților locale și a membrilor comunităților rurale pe care le reprezintă. AVEM TREABĂ!”, a postat pe contul său de Facebook senatorul Lucian Trufin.

Vineri, 21 mai, Lucian Trufin se va întâlni cu fermierii din comuna Dângeni.

Primarul Claudiu Ilaș a anunțat pe contul său de Facebook prezența vicepreședintelui Comisiei pentru Agricultură din Senatul României în comuna Dângeni, la Căminul Cultural.