Administrație

Noi investiții în Darabani! Gîrbaci a semnat pentru modernizarea a 18 kilometri de drum

Orașul Darabani reușește să atragă o nouă investiție consistentă pentru rețeaua de infrastructură locală, după ce în ultimii doi ani s-au modernizat mai multe loturi de străzi, prin asfaltare sau betonare, s-au construit primele piste de biciclete.

Primarul Alin Gîrbaci a semnat un nou contract de finanțare pentru modernizarea a 18 kilometri de drumuri locale.

”Investițiile reprezintă bazele dezvoltării durabile! Astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența domnului ministru Adrian-Ioan Veștea, s-a semnat contractul de finanțare pentru unul din cele mai mari proiecte de investiții în infrastructura rutieră din Orașul Darabani. Scrierea proiectului ce vizează modernizarea a 18 km de drum din comunitatea noastră a fost finalizată anul trecut iar execuția va urma o dată cu ordinul de începere, de îndată ce vremea va permite”, a declarat primarul Alin Gîrbaci.

Valoarea totală a proiectului de modernizare a celor 18 km de drumuri locale se ridică la 38 milioane lei, din care 20 milioane lei finanțare de la Ministerul Dezvoltării, iar 18 milioane lei reprezintă cofinanțarea Primăriei Darabani.