Administrație

Primăria Botoșani a început anul cu licitații de 53 milioane euro. Andrei: ”Această valoare este fără lucrările în curs”

Primăria municipiului Botoșani a început 2024 cu licitații active în valoare de 53 milioane euro, fiind cel mai bun început de an la acest capitol de când România este țară membră UE.

Prezent într-o emisiune la Tele M, primarul Cosmin Andrei a spus că volumul total al lucrărilor în desfășurare, al licitațiilor deja adjudecate dar la care nu au început încă lucrările din cauza anotimpului rece și al licitațiilor aflate în derulare au o valoare cu adevărat impresionantă și arată că Botoșani pune accent pe investiții și dezvoltare.

”În total avem licitații active cu o valoare de 266 milioane lei, adică 53 milioane euro. Firmele din Botoșani, România, Europa pot depune oferte pentru investițiile Primăriei Botoșani. Această valoare este fără lucrările în curs”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Cea mai mare licitație în derulare a Primăriei Botoșani are o valoare de 125 milioane lei și vizează achiziția a 68 autobuze și microbuze electrice, finanțarea fiind asigurată de fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).