Administrație

Albină inspirată de arta Cucuteni, realizată din coji de ou de o botoșăneancă, expusă într-un restaurant românesc din Japonia

O operă de artă mai puțin obișnuită, realizată de o botoșăneancă, a fost expusă într-un restaurant românesc din Japonia. Cristina Prisacariu este artista din Botoșani care cucerește Japonia cu realizările sale din coji de ouă.  

Honey Bee este un tablou care atrage toate privirile.

”Sunt onorata si foarte fericita ca frumoasa mea albinuta inspirata de arta Cucuteni si-a gasit locul potrivit si perfect pentru a straluci si a fi admirata de multi oameni. Știu că e greu de crezut, dar trebuie să subliniez că albina este făcută în întregime din coji de ouă! Sper că mulți dintre prietenii mei vor merge să vadă câteva dintre lucrările mele de artă la acest minunat restaurant românesc, Nobori Shinjuku, care se va deschide în curând. Am avut și eu un moment frumos și nostalgic in cadrul ceremoniei ortodoxe pentru clădirea Nobori Tokyo ținută de Manastirea Dobric din România. M-am simțit ca acasă și înconjurată de multă căldură. Felicitări mari Dorin Marchis și Marchis Alex pentru munca și angajamentul lor. Comunitatea românească care locuiește aici, suntem mândri de voi și bucuroși că aduceți o parte frumoasă a României în Japonia. Să construiești o clădire atât de inovatoare în Shinjuku este o realitate uimitoare și ne face să fim foarte mândri”, a scris Cristina Prisacariu pe contul său de Facebook.

Sursa foto: contul de Facebook Cristina Prisacariu

ABC-CON International