Administrație

Lucrări de modernizare a unor drumuri, reluate în prezența unui subsecretar de stat

Câteva șantiere importante din orașul Bucecea au fost repornite în prezența subsecretarului de stat Angel Gheorghiu, fost viceprimar al orașului de pe malul Siretului.

Acesta a fost prezent la reluarea lucrărilor de asfaltare a unor străzi din oraș, lucrări care vor avea impact direct asupra vieții localnicilor.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Gheorghiu detaliază proiectul reluat la Bucecea cu finanțare de la ministerul în care lucrează, Ministerul Dezvoltării.

 

 

loading…

 

 

”Pentru ca vremea permite va anuntam ca au fost reluate lucrarile aferente proiectului ,, Asfaltare strazi in orasul Bucecea ” ( inclusiv Bohoghina si Calinesti ), prin PNDL 2 ( Programul National de Dezvoltare Locala ), al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice unde vremelnic imi desfasor si eu activitatea. Strazile ce urmeaza a fi asfaltate si cuprinse in aceasta etapa sunt: pe Bucecea: str. Siminiceanu, str. Barierei, Lt. Isac, Lt. Sturza, str. de legatura intre Eroilor si Siminiceanu, str. Stadionului. La Calinesti: Invatator Stoleru, Lt. Teodorescu. Bohoghina: strada laterala dreapta pana la ultima casa si strada spre Belcea. Dupa lucrarile specifice de profilare, balastare si compactare urmeaza faza de asfaltare propriu-zisa cu cele 2 straturi, dupa care se vor continua lucrarile cu santuri dalate si marcajele rutiere”, a postat Angel Gheorghiu.

 

Loading…