Administrație

11 investiții scoase la licitație cu 45 milioane lei în februarie

bty
bty

Luna februarie a adus licitații de peste 45 milioane lei în județul Botoșani, nu mai puțin de 11 investiții importante pe plan local fiind în căutare de constructori.

De la drumuri de interes local, la săli de sport, apă și canalizare și școli, investițiile vor avea impact în comunitățile locale.

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a anunțat că aceste investiții sunt scoase la licitat atât de primării, cât și de Compania Națională de Investiții, în ambele cazuri fiind vorba despre finanțări guvernamentale.

 

 

loading…

 

”În luna februarie 2019, în județul Botoșani au fost scoase la licitație sau au fost finalizate procedurile pentru 11 investiții în valoare de peste 45 milioane lei (450 miliarde lei vechi) finanțate de Guvernul PSD prin programul PNDL 2 și CNI, în localitățile Coșula, Suharău, Leorda, Darabani, Vârfu Câmpului, Stăuceni, Havârna, Conceşti, Mitoc pentru infrastructură rutieră, apă și canalizare, cămine culturale, săli de sport, școli”, a declarat Doina Federovici.

Tot județul așteaptă în 2019 licitația pentru modernizarea drumului european Botoșani-Târgu Frumos, estimată la 80 milioane euro, însă procedura a fost anulată în februarie și urmează pașii birocratici pentru a fi organizată din nou licitația.

 

Loading…