Angajații Penitenciarului au donat ghiozdane pentru elevii săraci: ”Cel care deschide ușa unei școli închide o închisoare”

Sansa la educatie intr-un ghiozdan. Asa se intituleaza campania prin care Biserica Vovidenia indeamna crestinii sa ofere elevilor si viitorilor elevi un start cu dreptul in educatie.

 

Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botosani raspunde pozitiv oricand la astfel de actiuni si nu ramane indiferent.

Sub deviza ” Cel care deschide usa unei scoli inchide o inchisoare (Victor Hugo)”  conducerea sindicatului impreuna cu membrii sai au ajuns astazi la Biserica Vovidenia unde au donat ghiozdanele complet echipate. 

 

”Ne dorim să întindem o mână de ajutor și să fim solidari cu cei din jurul nostru, cu semenii noștri cu care destinul nu a fost atât de darnic precum a fost cu noi. Pentru noi, Dumnezeu a fost darnic, de aceea din puținul sau multul de care avem parte, dorim să împărțim și celor nevoiași. Pentru noi două, trei sau mai multe pâini sunt lucruri normale, pentru semenii noștri care nu au fost fericiți de soartă din punct de vedere material, a primi unele lucruri dăruite din suflet reprezintă o binecuvântare”, a declarat Ionel Dimitrovici, presedinte Sindicatului Novo Legis

 

”Nu dorim sa mediatizam aceasta actiune pentru a iesi in fata prin faptele noastre ci ne dorim ca prin aceasta actiune sa ni se alature si ceilalti pentru a veni in sprijinul celor neajutorați cu înțelepciune  pentru a păstra un echilibru între binele spiritual și cel matarial”, a precizat și Razvan Chilarasu prim-vicepresedinte Sindicatul Novo Legis.

 

”Multumesc celor care au raspuns pozitiv la campania pe care am inceput-o impreuna cu colegii mei si ma bucura faptul ca si persoane din afara sindicatului, persoane apropiate mie, au dorit sa ajute acesti copii”, a concluzionat Abalasei Adrian, vicepresedinte Sindicatul Novo Legis.

 

Comunicat de presă transmis de Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botoșani

 

loading…

 

  

ABC-CON International