Administrație

Verginel Gireadă(PNL): Bani furați de acest cod fiscal făcut de PSD. Oameni incompetenți

Verginel Gireadă(PNL) și Doina Federovici(PSD)
Verginel Gireadă(PNL) și Doina Federovici(PSD)

Fostul primar al celei mai bogate comune din județul Botoșani, ex-deputatul Verginel Gireadă, a adus acuzații grave PSD-ului, partid aflat la guvernare.  

 

Liberalul Gireadă, care este angajat al Primăriei Mihai Eminescu, susține că bugetul pentru 2018 este cel mai mic alocat comunei pe care o conduce acum soția sa ca primar, Aneta Gireadă.

 

Fostul primar al comunei Mihai Eminescu spune că investițiile nu vor fi oprite în comună, pentru că vor fi atrase fonduri europene, însă vor fi reduse foarte mult proiectele locale de dezvoltare făcute din surse bugetare.

 



 

”Din ultimii 13-14 ani este cel mai rărac buget pe care l-am făcut. Nu știu de unde să iau banii și unde să-i mai pun. Prioritate în comună au rămas investițiile. Noi avem bani pentru cele 3-4 proiecte cu finanțare europeană unde trebuie să punem cofinanțare, dar nu avem bani pentru a face trotuarele, pentru a extinde rețeaua de apă, pentru asfalt. Continuăm investițiile pentru că eu sunt învățat cu răbdarea, cu ”nu-i” și cu fondurile europene”, a declarat Verginel Gireadă, în trimpul unei emisiuni la Tele M.

 

 

 

Acesta acuză PSD că a furat banii comunităților locale prin oameni incompetenți și susține că sunt comune mult mai mici decât Mihai Eminescu și care au primit fonduri la același nivel.

”Acești bani au fost furați de acest Cod fiscal făcut de PSD. Oameni  incompetenți s-a dovedit a avea în finanțele României PSD-ul”, a completat Verginel Gireadă.

În trecut, Primăria Mihai Eminescu primea printre cele mai mari sume la bugetul local pentru dezvoltare.

 

 

loading…