Administrație

Federovici spune că și noul ministru al Transporturilor va fi informat despre problemele urgente de infrastructură rutieră din Botoșani

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a declarat că nu are emoții cu privire la comunicarea cu noul ministru al Transporturilor, fiind cunoscut faptul că a avut o relație bună cu Răzvan Cuc, cel care a demisionat de la șefia acestui minister.

De asemenea, Federovici  a precizat că atât problemele de infrastructură rutieră, cât și cele feroviare, vor fi prezentate noului ministru al transporturilor.



”Voi face o declarație în acest sens la sfârșitul săptămânii. Voi avea lucruri concrete de declarat”, a precizat Federovici.

Cât timp a fost Răzvan Cuc ministru al Transporturilor, în județul Botoșani s-au turnat covoare asfaltice noi pe drumurile naționale Dorohoi-Darabani, Botoșani-Săveni-Manoleasa și licitația pentru asfaltarea drumului de pământ Manoleasa-Rădăuți Prut.



În ceea ce privește mult așteptatele lucrări pentru Botoșani-Târgu Frumos, licitația pentru acest drum va avea loc anul viitor.

Tot pentru 2018 sunt așteptate lucrări, respectiv covor asfaltic, la drumurile Botoșani-Ștefănești și Dorohoi-Suceava.