5 dintre cei mai importanţi business-mani vin alături de Portariuc pentru a crea 2.000 de locuri de muncă

Lovitură de imagine dată de primarul Ovidiu Portariuc. Primăria municipiului Botoşani a reuşit să atragă de partea sa şi să pună la aceeaşi masă câţiva dintre cei mai importanţi oameni de afaceri ai urbei pentru a dezvolta o strategie comună a administraţiei locale şi a mediului de business.

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că cinci dintre cei mai importanţi oameni de afaceri botoşăneni, a căror afaceri depăşesc 200 milioane de euro, vor lucra căuta soluţii pentru a se realiza promisiunea electorală de înfiinţare a 2.000 de locuri de muncă noi în Botoşani.

„Vrem să facem un plan strategic pe 2-4 ani pentru crearea celor 2.000 de locuri de muncă promise. Se va sena un contract cu Price Waterhouse Coopers care va fi finanţat de oamenii de afaceri”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Printre oamenii de afaceri care vor colabora cu Primăria Botoşani în vederea creării în următorii ani a peste 2.000 de noi locuri de muncă se numără Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa, Victor Mihalachi, patronul Victor Construct, Valeriu Iftimie, patronul Elsaco, Mihai Tincu, patronul Rapsodia Conf, Iulian Căzăcuţ, patronul Dolly Com. Cei cinci oameni de afaceri au business-uri în construcţii, imobiliare, confecţii, industria alimentară, IT, turism, agricultură.

Price Waterhouse Coopers ar urma să identifice cele mai importante oportunităţi de afaceri din Botoşani care să fie prezentate, mai apoi, atât business-manilor locali, cât şi potenţialilor investitori străini.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)