Prima pagină » O tânără economistă a devenit designer și transformă restaurantele și sălile de evenimente în bijuterii VIDEO
Economic Știri locale

O tânără economistă a devenit designer și transformă restaurantele și sălile de evenimente în bijuterii VIDEO

O tânără din Botoșani, economistă la bază, transformă restaurantele și sălile de evenimente ale hotelurilor în adevărate bijuterii. 

Adelline Aniculăesei are 37 de ani, este căsătorită și are un copil, este economist la bază, a studiat facultatea de economie și administrarea afacerilor Iași, Master la SNSPA Comunicare și Relații Publice, a lucrat într-o bancă, iar apoi a manageriat două business-uri. 

”După 11 ani de profesat în acest domeniu, ca administrator de market și cofetărie, am simțit ca trebuie să schimb direcția”, a declarat Adelline Aniculăesei

A venit apoi momentul în care a ieșit din zona de confort și a decis să își transforme pasiunea din copilărie în visul pe care trebuie să îl îndeplinească de. 

”M-a pasionat de mică designul interior, tot ce este frumos și plăcut ochiului astfel am decis să urmez cursurile de Design Interior Avansați în cadrul Platformei Dalles Go, mentor fiind Manuela Cosoveanu”, a precizat Adelline Aniculăesei.

În 2022 a înființat firma Adelline Interior Design și de atunci profesează în acest domeniu.

A transformat Noblesse, principala sală de evenimente a Hotelului BELVEDERE, într-una de vis, iar recent a făcut și din Restaurantul BELVEDERE un loc în care poți trăi o experiență unică în momentul savurării preparatelor delicioase. 

În noul Restaurant BELVEDERE toate mesele sunt în locuri instagramabile, care completează perfect calitatea bucatelor din farfurii.

”Este o locație exclusivistă, elegantă, în stil contemporan-luxury cu accent pe art-deco. Mi-am dorit să creez o locație frumoasă pentru botoșăneni, să aibă parte de o experiență minunată. De la partea cu vitralii a pornit și conceptul de design. Culorile vișiniu și verde se regăsesc în aceste vitralii. Materialele folosite, catifeaua, lemnul, marmura de la bar, sunt tot în sit art-deco. Am creeat o atmosferă elegantă și sper să vă placă. Fiind o locație de 500 mp mi-am dorit să o creez pe zone pentru a fi mai intimă. Am făcut zona centrală unde este barul, o zonă de bibliotecă, un separeu în partea cealaltă spre hotel, cu mese rotunde, elegante, unde se poate servi o cină romantică, precum și o zonă cu șemineu pentru clienții hotelului, totul fiind lucrat într-un stil elegant”, a precizat Adelline Aniculăesei, fondatoarea Adelline Interior Design.

Video