Prima pagină » VIDEO După ani buni, un Secrieru revine la conducerea PNL. Și-a făcut pagină de Facebook și postează mesaje după șablonul Valeriu Iftime

VIDEO După ani buni, un Secrieru revine la conducerea PNL. Și-a făcut pagină de Facebook și postează mesaje după șablonul Valeriu Iftime

Sînziana Secrieru este noul președinte al Organizației Municipale PNL Botoșani. Aceasta a fost numită în funcția de președinte de Valeriu Iftime, președintele filialei județene, și anunță o reconstrucție de la ZERO după ce liberalii au fost zdrobiți de Cosmin Andrei și PSD la alegerile locale.

Și ”efectul Iftime” se vede din plin la modul în care a ales să comunice public Sînziana Secrieru. O pagină nouă de Facebook, un video după modelul lui Iftime din campania electorală pe care a câștigat-o în fața PSD și a matematicii politice, Sînziana Secrieru este omul care trebuie să clădească timp de 4 ani pentru ca la viitoarele alegeri locale PNL să poată spera din nou.

”Începând de astăzi vor veni alături de noi oameni la fel de valoroși pentru a atinge același scor obținut la județ”, a declarat Sînziana Secrieru.

Video