Prima pagină » Silegeanu după alegeri: ”Împreună, am reușit să trimitem trei reprezentanți în Consiliul Local, care vor demonstra profesionalismul cu care ne-am prezentat botoșănenilor”
Politică

Silegeanu după alegeri: ”Împreună, am reușit să trimitem trei reprezentanți în Consiliul Local, care vor demonstra profesionalismul cu care ne-am prezentat botoșănenilor”

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, președintele organizației municipale AUR, a transmis un mesaj elegant după alegerile locale. Acesta a candidat pentru a doua oară la funcția de primar al municipiului Botoșani.

Nu a căutat să arunce vina pe nimeni, a recunoscut că a făcut greșeli și că a învățat din ele, a spus că a fost o experiență remarcabilă și a făcut echipă cu oameni profesioniști care vor pune umărul la dezvoltarea municipiului Botoșani.

Masajul integral postat de Cătălin Silegeanu pe pagina sa de Facebook:

Am încheiat campania cu mari emoții și plin de recunoștință față de toți oamenii care m-au încurajat să înaintez spre schimbarea pe care mi-o doresc în administrația municipiului Botoșani.

Echipa candidaților pentru Consiliul Local și susținătorii care împărtășesc viziunea noastră au fost motorul de care aveam nevoie pentru a persevera într-o luptă inegală cu mastodonții politici, dar o luptă bazată pe sinceritate și respect față de comunitate.

Nu am reușit nici de această dată să ocup funcția de primar și să instaurez o guvernare bazată pe transparență, eficiență și corectitudine în instituțiile publice. Dar am reușit și de această dată să ridic standardele și așteptările, pentru că am venit cu argumente și soluții viabile ca bugetul local să fie mai bine gestionat, ca funcțiile de conducere să nu mai fie vânate de partide și impostori, ca investițiile să își atingă menirea de normalitate.

Am reușit să conving aproape 7% dintre alegătorii care au și-au exprimat opțiunile electorale, având la dispoziție doar mintea și câțiva oameni extrem de muncitori. Împreună, am reușit să trimitem trei reprezentanți în Consiliul Local, care vor demonstra decența, intențiile curate și profesionalismul cu care ne-am prezentat botoșănenilor.

A fost o experiență memorabilă, din care am învățat mult. Am întâlnit mii de oameni cu idei valoroase, care și-au destăinuit cu deschidere preocupările și au acceptat să ne cunoască așa cum suntem în realitate. Cred că aceasta este cea mai mare izbândă pentru care trebuie să mulțumim. A fost o campanie dificilă, plină de provocări și neprevăzut, am făcut și greșeli, ne-am asumat și consecințele.

Dar ne-am păstrat mereu speranța, entuziasmul, sinceritatea și conștiința nepătată, ceea ce cântărește mai mult decât obiectivul. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis un gând bun sau o sugestie pertinentă. Eu nu am pretins niciodată perfecțiunea, dar sunt omul care va pleca întotdeauna urechea și se va strădui să progreseze.

Video