Prima pagină » Ionela Aiftincă, PNL: Partea interesantă din propunerea d-nei Federovici este că a început să ia în considerare schimbarea echipei de la CJ
Politică

Ionela Aiftincă, PNL: Partea interesantă din propunerea d-nei Federovici este că a început să ia în considerare schimbarea echipei de la CJ

Propunerea de semnare a unui pact nu are nicio valoare juridică, se solicită luarea unui angajament de exercitare cu bună credință, în condițiile în care buna credință este o obligație legală a alesului local, reglementată de art.222 din OUG 57/2019.
Nu poate fi interpretată aceasta propunere decât într-o cheie electorală, fiind din aceeaşi categorie cu asfaltările intempestive din ultima perioadă, deci neserioasă.
Proiectele cu finanţare europeană aflate în implementare nu pot fi decât continuate, nu există o altă variantă. Echipa PNL este formată numai din oameni responsabili. Este jignitoare şi neserioasă ideea că ar putea să nu fie continuate proiecte aflate în derulare.
Ceea ce se vrea cu această propunere este tot păcălirea electoratului, căruia se încearcă a i se induce ideea că o altă echipă decât cea a PSD ar avea alte priorităţi şi, din motive necunoscute, ar putea să stopeze proiecte aflate în desfăşurare.
Sper ca electoratul să înţeleagă că astfel de propuneri sunt nişte încercări de a le induce o percepţie nerealistă asupra echipei PNL. La fel sunt asfaltările din ultima perioadă. Nu spun că nu sunt bune, spun că toată lumea înţelege de ce sunt făcute acum.
Partea interesantă din propunerea dnei este că a început să ia în considerare schimbarea echipei de la CJ.
As avea întrebări pentru membrii actualei administraţii. De ce nu s-a vorbit nimic despre nerealizările acestui mandat? De ce nu au ieşit să facă un bilanţ aceea ce s-a făcut şi a ceea cu nu s-a reuşit? De ce suntem tot printre ultimele judeţe ca nivel de dezvoltare?

C.M.F. 21240015

Video