Prima pagină » Promoția 2020-2024 de la USV Iași va sărbători absolvirea o zi întreagă
Știri locale

Promoția 2020-2024 de la USV Iași va sărbători absolvirea o zi întreagă

Absolvenții Promoției 2020-2024 de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) vor sărbători finalizarea studiilor mâine, 28 mai 2024, printr-o serie de evenimente desfășurate pe parcursul întregii zile. Astfel, ceremonia va avea mai multe momente, primul fiind „Marșul Absolventului USV” organizat de către cei aproximativ 500 de absolvenți care vor porni la ora 10:00, din fața clădirii principale a USV Iași spre Stadionul acesteia. Pe Stadionul USV vor avea loc cursurile festive ale facultăților, în intervalul 11:00 – 17:00, iar de la ora 21:00 este programat concertul trupei Voltaj invitată să concerteze special pentru absolvenți și invitații acestora. Ceremonia de absolvire se va încheia în jurul orei 23:00, cu un foc de artificii.

La ceremonia vor participa absolvenții Promoției USV 2020 – 2024, conducerea USV Iași, reprezentată de rectorul prof.univ.dr. Gerard Jităreanu și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care se vor afla și invitați speciali și parteneri instituționali ai USV Iași. Calitatea de invitați speciali o vor avea părinții și prietenii absolvenților care vor fi prezenți la ceremonia dedicată finalizării studiilor.

Evenimentul de mâine reprezintă o premieră pentru absolvenții USV Iași care au hotărât să celebreze finalizarea celor patru ani de studiilor împreună, fiind implicare cele trei facultăți inginerești Agricultura, Horticultura și Ingineria Resurselor Animale și Alimentare.

Video