Prima pagină » Alexandru Dumitriu, PNL: Și cartierele mărginașe din Dorohoi trebuie ajutate să se dezvolte și să arate bine, nu doar centrul
Politică

Alexandru Dumitriu, PNL: Și cartierele mărginașe din Dorohoi trebuie ajutate să se dezvolte și să arate bine, nu doar centrul

Schimbarea care poate fi o carte câștigătoare pentru Dorohoi stă în puterea fiecăruia dintre voi și se apropie. După 16 ani de administrație PSD, sunt în cartierele mărginașe locuri uitate în timp, subdezvoltate, fără infrastructură – avem soluții pentru ele, așa încât oamenii să spună “am un viitor aici”!
Tot orașul trebuie să arate bine, nu doar centrul. Așa cum într-o casă nu alegi doar un loc anume pe care să-l faci să arate frumos ci te ocupi de toată locuința ta.
Fiecare om merită același tratament: trebuie ajutat centrul, dar și periferia, cu planuri concrete: utilități, infrastructură, locuri de joacă pentru copii.
Pentru asta, este nevoie însă de o administrație implicată, tânără și energică.
Stă în puterea voastră să faceți acea schimbare pe care mulți o așteaptă poate de o viață și care se poate dovedi cartea câștigătoare – dar asul trebuie scos din mânecă și folosit, până să fie prea târziu.

Realizat la comanda Partidul Național Liberal – filiala Botoșani. Cod mandatar financiar 21240015.

Video