Prima pagină » Programul lui Cosmin Andrei „Locuri de joacă și spații verzi în toate cartierele” va continua și în următorul mandat
Politică

Programul lui Cosmin Andrei „Locuri de joacă și spații verzi în toate cartierele” va continua și în următorul mandat

Primarul PSD Cosmin Andrei a anunțat că în următorul mandat va continua amenajarea de noi locuri de joacă și spații verzi astfel încât familiile cu copii și tinerii să aibă la dispoziție cât mai multe locuri de relaxare și petrecere a timpului liber.

Așa cum am promis în 2020 m-am ținut de cuvânt și în acest mandat am realizat peste 17 noi locuri de joacă, unele de la zero, altele reabilitate, în mai multe zone din oraș. În următorul mandat vreau să continui programul de amenajare a locurilor de joacă și a zonelor verzi, astfel încât copiii din fiecare cartier și zonă de locuit a orașului să aibă un spațiu special amenajat, fără să fie nevoie să se deplaseze în zona centrală. În același timp vreau să exploatez toate terenurile nefolosite pentru a le transforma în mici parcuri și oaze de verdeață, ca locuitorii să respire aer curat și să se poată relaxa atunci când doresc”, a declarat Cosmin Andrei.

Principalele locații în care administrația Cosmin Andrei a înființat locuri de joacă noi sunt: Parcul Tineretului, Aleea Gen. Gheorghe Avrămescu Nr. 43, Stradu Barbu Lăzăreanu, Aleea Mihail Kogălniceanu, Calea Națională Nr. 8, ANL Cișmea, Aleea Scurtă, Aleea Mihail Kogălniceanu Nr. 5, Piața Viilor.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.