Prima pagină » Licitație de 24,4 milioane lei pentru renovarea energetică a Maternității Botoșani. Unitatea medicală va avea panouri fotovoltaice pe acoperiș
Administrație

Licitație de 24,4 milioane lei pentru renovarea energetică a Maternității Botoșani. Unitatea medicală va avea panouri fotovoltaice pe acoperiș

Pe 15 mai va avea loc licitația pentru atribuirea contractului de ”Execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Renovare energetică moderată a clădirii Secției Exterioare Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani”.

Consiliul Județean a scos la licitație lucările finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență pentru o estimare de 24,4 milioane lei.

Procedura de achiziții se face conform documentației tehnice întocmite de proiectantul S.C. CONSULTING GRUP EXPERT S.R.L Moinești.

Prin realizarea lucrărilor de renovare energetică moderată a clădirii Secției Exterioare Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, va crește eficiența energetică a întregului obiectiv. Se vor micșora pierderile de căldură, un consum redus de energie termică şi electrică deci micșorarea cantităților de noxe emise în atmosferă.