Prima pagină » Singurul primar care nu este la PSD sau PNL: ”Am îndurat multe… avantajul că nu a impus nimeni niciun constructor, vreo firmă cu care să lucrez”
Politică

Singurul primar care nu este la PSD sau PNL: ”Am îndurat multe… avantajul că nu a impus nimeni niciun constructor, vreo firmă cu care să lucrez”

George Popescu, primarul comunei Sulița, este singurul primar din județul Botoșani care în momentul de față nu este la PSD sau PNL, în rest toți ceilalți sunt împărțiți între cele două mari partide. Popescu este și președinte al PMP Organizația Județeană Botoșani.

La lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei), Popescu a spus că actualul mandat a fost unul în care a îndurat multe și acuză PSD și PNL că au ucis democrația în județ.

”Din 78 de UAT, 80% sunt conduse de primari de o anumită culoare. Într-o comună cu 2500 de voturi, 2100 sunt obținute de un primar. Avem o problemă! Mi-e greu să cred că 2100 de oameni sunt mulțumiți de primarul lor. Este o realitate, o lipsă a democrației în acea comună. Sunt singurul primar de altă culoare decât roșu sau galben am îndurat. Am îndurat 4 ani mergând la ședințe doar făcând prezentța, luptând pentru proiectele mele singur, mergând la București singur, nefiind dus de mânuță de nimeni, bătând la 10 uși până să ajung unde am nevoie”, a declarat George Popescu.

Acesta a precizat pentru PSD și PNL că și botoșănenii din comuna Sulița au nevoie de finanțări, de investiții și nu trebuie să plătească un preț atât de scump pentru că au avut curajul să voteze un primar care nu este la cele două partide. Popescu a spus și care este marele avantaj de a nu fi primar PSD sau PNL. ”Am îndurat multe lucruri. Dar să vă spun un mare avantaj: nu a călcat nimeni prin Sulița să impună vreun constructor, vreo firmă care să lucreze sau nu știu mai ce. Un mare avantaj de a nu fi înrolat într-un partid mare care conduce. Asta m-a liniștit, asta m-a făcut să am rezultate. Degeaba aș fi primit la rectificări un milion și a doua zi intra o firmă în biru care spunea să facem un contract pe valoarea x. Sunt lucruri reale care se întâmplă. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar se întâmplă”, a spus George Popescu în fața candidaților Alianței Dreapta Unită.