Prima pagină » VIDEO Angajații Locativa, protestat la Primăriei. Flutur: ”O răzbunare politică!”. Primarul Andrei: ”3,5 milioane fond de salarii”
Administrație

VIDEO Angajații Locativa, protestat la Primăriei. Flutur: ”O răzbunare politică!”. Primarul Andrei: ”3,5 milioane fond de salarii”

Angajații Locativa SA au protestat în fața Primăriei Botoșani după ce Registrul Comerțului au dispus dizolvarea companiei condusă de Cătălin Flutur.

Salariații s-au plâns de faptul că vor rămâne pe drumuri, iar Cătălin Flutur îl acuză pe primarul Cosmin Andrei de ”trafic de inflență ori abuz de putere”. Flutur a reamintit că au fost depuse plângeri la Poliție și la DNA pentru desființarea Locativa SA.

În replică, primarul Andrei a spus că Locativa are un buget de salarii de 3,5 milioane lei pentru o muncă pe care o pot face 10 angajați din Primărie. Mai mult, Andrei susține că în Consiliul Local s-a dispus desființarea Locativa pentru a nu se ajunge tot ca în cazul Termica SA, după care Primăria și acum are conturile blocate din cauza datoriilor.