Prima pagină » Eusebiu-Laurențiu Cilibiu este ALEGEREA DE AUR pentru presedinția Consiliului Județean Botoșani
Politică

Eusebiu-Laurențiu Cilibiu este ALEGEREA DE AUR pentru presedinția Consiliului Județean Botoșani

AUR Botoșani și-a stabilit candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Acesta este Eusebiu Cilibiu, cel care a coordonat organizația municipală AUR până în toamna anului trecut când a părăsit partidul.

”Așa cum am promis cetățenilor, Alianta pentru Unirea Românilor vine cu cele mai bune soluții pentru Botoșani. De această dată, pentru conducerea Consiliului Județean Botoșani, am ales sa-l susținem pe domnul Eusebiu-Laurențiu Cilibiu, un tânăr in vârstă de 42 ani, de profesie inginer geodez, cu o amplă experiență profesională in domeniul activităților de cadastru, topografie, geodezie si cartografie. Avem convingerea că AUR are cel mai competent candidat pentru conducerea Consiliului Judetean Botoșani, fiind vorba de o persoană care a demonstrat că pentru a reuși in viață trebuie sa fie un echilibru in toate domeniile in care activăm ca si indivizi”, se precizează în comunicatul de presă.

Potrivit AUR Botoșani, Eusebiu-Laurențiu Cilibiu că a absolvit in anul 2005 Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași, profesând in domeniul privat ca si inginer geodez, in perioada 2012-2015 deținând chiar și o functie de conducerea, respectiv cea de inginer-șef al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Botoșani.

”Deși, avem un candidat dedicat profesiei sale, acesta a stiut să armonizeze partea profesională cu cea familială, Eusebiu-Laurențiu Cilibiu fiind un familist convins, soț și tată a trei copii. Botosanenii s-au saturat de aceleași promisiuni electorale care o data la 4 ani se tot repeta, au nevoie ca la conducerea județului sa fie un om corect, vertical, cu simt de răspundere, care sa cunoască puterea cuvantului dat in fata cetățenilor, dar și a transparentei în administrație. Cel care poate aduce acea schimbare mult așteptată de cetatenii județului Botoșani este candidatul AUR, Eusebiu-Laurențiu Cilibiu. Noi consideram ca el este cel mai potrivit om pentru conducerea acestui județ atât de valoros , dar vitregit din pacate, de cei care s-au perindat în ultimii ani la conducerea Consiliului Județean, care nu au știut sa fructifice și sa pună în valoare ceea ce poate oferi cu adevărat acest județ minunat”.

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change