Prima pagină » Reușim să încălțăm 700 de copii? Campania ,,ÎNCALȚĂ UN COPIL DE PAȘTI ” 2024
Știri locale

Reușim să încălțăm 700 de copii? Campania ,,ÎNCALȚĂ UN COPIL DE PAȘTI ” 2024

Știm că foarte multe persoane sunt prinse în campania electorală, că multe persoane sunt prinse în campania însămânțărilor de primăvară în agricultură, dar în jurul nostru sunt și copii care au nevoie de un ajutor, de o pereche de încălțăminte, de un ghiozdănel. La ce bun atâta zbucium din partea adulților dacă nu reușim să facem puțin mai fericiți niște copii? Nu au nicio vină pentru nimic și au nevoie de ajutorul tuturor! De aceea, promovăm campania ”Încalță un copil de Paști 2024” pentru a încălța 700 de copii. Campania este începută de Florentina Doroftei Melinte de la Asociația Nectarie&Prietenii.

”Am început să ne adunăm!

Citeşte şi DACĂ ÎŢI PASĂ, share-uieşte! Numărul copiilor din această campanie a crescut la 700.

Recunoscătoare voua, celor ce continuați să ajutați!

Pentru mine este o perioadă altfel, în care îmi păstrez credința…. și dacă se va împlini și această campanie campania ”Încalță un copil de Paști 2024” și dupa Paști, ar fi o  confirmare să continui acest drum …

Până atunci, reușim să încălțăm 700 de copii?

ÎMPREUNĂ REUȘIM! Aceasta este noua noastră misiune până de Paşti: să încălţăm picioruşe golaşe şi reci, pregătindu-le de grădi şi şcoală, să  umplem mâini emotive cu jucării şi să pregătim ghiozdănele cu rechizite noi.

Prin proiectul ,, ÎNCALȚĂ  UN COPIL DE PAȘTI” ne propunem să strângem cadouri (încălțăminte, șosete, rechizite,,etc) pentru circa 700 de copii ,din județul Botoșani.

Prin acest proiect dorim să încurajăm implicarea oamenilor și faptelor bune, să  facem cunoscut faptul că cei nevoiași, copiii din familii defavorizate au nevoie de ajutorul nostru tot anul.

Practic, timp până pe 23 aprilie va trebui sa renunțați zilnic la ceva nesemnificativ pentru voi: o cafea, un covrig, o ciocolata, un pachet de țigări, etc.

Pe 23 aprilie tragem linie, adunăm coletele/sumele donate în cont și vedem cum o sumă mică/un cadou primit de la dumneavoastră, poate sa transforme un proiect în ceva măreț,  care poate schimba viața unui copil.

Avem circa 700 de copii la care vom ajunge, deci avem nevoie și de ajutorul tău ca să putem să îi încălțăm pe toți.

Poți să te implici în mai multe moduri;

1.  Faci o donație de 120 lei în contul nostru și noi mergem să cumpărăm adidasi/sandale și ce mai dorești tu (alegi un copil din listele pe care le atașăm)

Beneficiar:

Asociația Nectarie &Prietenii

RO62CECEC001946010409621

RO58CECEB00030RON2145167

Cecbank

Revolut:0746 087 939

2. Alegi un copil  din listă și faci tu cumpărăturile necesare(ce crezi tu de cuviință).

Atentie: pe colet/punga de cadouri scrie codul din dreptul copilului pe care l- ai ales,așa putem identifica mult mai ușor pentru cine a’ți trimis.

Coletele se pot trimite la următoarea adresa: Asociația Nectarie &Prietenii, str. 5, nr. 85, sat Victoria comuna Stăuceni Județul Botoșani

Telefon 0746 087 939 – Florentina

Haideți să le facem o bucurie!”

Florentina Doroftei Melinte