Prima pagină » VIDEO Graur și Flutur. ”Când te uiți în oglindă, vezi un om dificil sau simplu?” ”Când ai râs cu poftă ultima oară?” A fost profesor, ascultă Michael Jackson
Știri locale

VIDEO Graur și Flutur. ”Când te uiți în oglindă, vezi un om dificil sau simplu?” ”Când ai râs cu poftă ultima oară?” A fost profesor, ascultă Michael Jackson

Îndrăgitul artist Gelu Graur și Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, au făcut un mini-interviu pe o bancă din Parcul ”Mihai Eminescu”. Gelu Graur a precizat din start că este o încercare de cunoaștere a omului Cătălin Flutur și nu a politicianului.

”Când te uiți în oglindă, vezi un om dificil sau simplu?”, a întrebat Gelu Graur.

Răspunsul lui Cătălin Flutur l-a surprins pe îndrăgitul artist.

”Mă văd un om dificil opentru că mă văd pe mine. Sunt un perfecționist, sunt dificil cu mine însumi. În relațiile cu prietenii mei nu sunt un om dificil, în relația cu mine sunt perfecționist și vreau să fac totul foarte bine, îmi dau seama că ieri nu am făcuit tot, mă cert, îmi dau seama că trebuia să fac mai bine”, a răspuns Cătălin Flutur.

Ascultă Michaela Jackson, a fost profesor și diriginte la două clase simultan, are puțin timp liber și încearcă să îl petreacă exclusiv cu familia.

”Cătălin, când ai râs cu poftă ultima oară?”, a mai întrebat Graur.

Răspunsul lui Cătălin Flutur și restul discuției o puteți urmări în video de mai jos!