Prima pagină » PSD Botoșani anunță o campanie pozitivă pentru alegerile europarlamentare și locale bazată pe proiecte și soluții concrete pentru fiecare comunitate locală
Politică

PSD Botoșani anunță o campanie pozitivă pentru alegerile europarlamentare și locale bazată pe proiecte și soluții concrete pentru fiecare comunitate locală

PSD Botoșani a depășit deja numărul de semnături necesar pentru înscrierea candidaților social-democrați pentru alegerile locale din 9 iunie și există în continuare solicitări din partea susținătorilor PSD de a semna pe listele de candidați.

Așadar, PSD Botoșani este pregătit să intre în competiția electorală și anunță că va desfășura o campanie pozitivă, bazată pe prezentarea candidaților PSD și a soluțiilor pe care aceștia le propun comunităților locale.

Pe oamenii obișnuiți nu îi preocupă atacurile politice, la persoană, pe care deja le vedem în presa botoșăneană și în mediul online. Pe oameni îi interesează ce soluții le propun candidații înscriși în competiție. Deci vom merge pe soluții și în această campanie, la fel cum am făcut de fiecare dată. Materialele PSD vor prezenta candidații și proiectele lor din fiecare comunitate locală, inclusiv ale primarului Cosmin Andrei și ale candidatului la președinția Consiliului Județean Botoșani Lucian Trufin. Nu vor conține atacuri la adresa adversarilor, cum am văzut în fițuicile altor partide. Îi lăsăm pe ceilalți cu scandalurile politice, noi vom veni cu soluțiile”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

În același timp primarul municipiului Botoșani a lansat un apel către locuitorii municipiului să voteze o majoritate stabilă în viitoarele consilii locale și în Consiliul Județean, pentru eliminarea blocajelor politice apărute din cauza disputelor dintre partidele reprezentate în administrația locală a municipiului și a județului.

În acest mandat am finalizat multe dintre proiectele de dezvoltare ale municipiului și le mulțumesc mult botoșănenilor pentru că au fost alături de mine și pentru că am găsit împreună soluții la multe probleme din oraș. Am avut însă o majoritate fragilă în Consiliul Local și din acest motiv unele lucruri nu s-au realizat atât de repede pe cât mi-aș fi dorit. Îi îndemn deci pe botoșăneni să voteze o majoritate stabilă și la Consiliul Local și la Consiliul Județean, de aceeași culoare cu primarul pe care și-l doresc, astfel încât să accelerăm dezvoltarea orașului nostru”, a afirmat primarul social-democrat.