Prima pagină » Licitație de 25 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani
Administrație

Licitație de 25 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani

Pe 22 aprilie Primăria orașului Darabani va organiza licitația pentru finalizarea lucrărilor la proiectul ” Extinderea, modernizarea și dotarea Liceului ”Dimitrie Cantemir”, oraș Darabani, județul Botoșani”.

Valoarea lucrărilor este de 25 milioane lei, iar Primăria Darabani a ajuns la această nouă licitație pentru că fostul constructor a intrat în insolvență.

”Proiectul de investitie propus are ca obiect principal interventia asupra a doua corpuri existente ( Corp C1a si Corp C2) iar ca obiect secundar realizarea a doua cladiri noi. ( Corp C3 si Corp C4). Constructia cu functiunea Liceu – Corp C1A are regim de inaltime S+P+2E cu forma regulata in plan si dimensiunile maxime de 47,50×27,42m Constructia cu functiunea Sala sport/Ateliere – Corp C2 are regim de inaltime Sth +P+2E o forma regulata in plan si dimensiunile maxime de 35,55×45,70 m Constructia cu functiunea Liceu- Corp C3 are regim de inaltime P+3E o forma regulata in plan si dimensiunile maxime de 42,75×24,15m Constructia cu functiunea Centrala termica – Corp C4 are regim de inaltime P o forma regulata in plan si dimensiunile maxime de 10,40×6,40m”, se precizează în descrierea restului de lucrări de la liceul din Darabani.