Prima pagină » Budăi despre PNL: ”Mă bucur că au ieșit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii”
Politică

Budăi despre PNL: ”Mă bucur că au ieșit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii”

Fostul ministru al Muncii, deputatul botoșănean Marius Budăi, își salută colegii de guvernare pentru că adoptă o propunere venită din partea PSD de mai mult timp.

Într-o postare pe Facebook, Marius Budăi merge mai departe și își felicită colegii din PNL pentru că au ieșit din logica anului 2010 ”când vedeau doar tăieri de pensii și au introdus impozitarea pensiilor”.

”Înțeleg, din spațiul public, că PNL propune majorarea pragului de la care să nu fie impozitate pensiile. Personal, mă bucur foarte mult că PNL a înțeles, în sfârșit, ce înseamnă social-democrația și că aderă la principiile social-democrate, care au ca pilon principal grija față de om și în această speță, grija față de părinții și bunicii noștri. Totuși, nu pot uita că, atunci când eu propuneam viziunea PSD de majorare a pensiilor, erau colegi din PNL care îmi cereau demisia. Nu pot uita că erau cât pe ce să nu voteze noua Lege a pensiilor pentru că prevedea majorări, sau nu pot uita că au făcut parte și chiar au avut prim-ministru în guvernul din 2021, când nu au acordat niciun leu majorare la pensii. Mă bucur, totuși, că au ieșit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii și au introdus impozitarea pensiilor!”, a declarat Marius Budăi.