Prima pagină » Sute de borcane cu miere și limonadă oferite în cea mai frumoasă campanie de adunare de fonduri pentru animalele abandonate
Știri locale

Sute de borcane cu miere și limonadă oferite în cea mai frumoasă campanie de adunare de fonduri pentru animalele abandonate

Iustin Marineac, fondatorul Fermei Apicole Marineac și La Barista – cafeneaua unde este singurul cuptor de cafea din Botoșani, organizează cea mai frumoasă campanie de strângere de fonduri pentru protejarea animalelor abandonate.

Iustin Marineac oferă nu mai puțin de 300 de borcane cu miere de albine celor care vor veni să doneze pentru animăluțele abandonate, iar Ciprian Rotariu, de la La Barista, va oferi limonadă donatorilor.

Fondurile strânse vor fi donate, în mod egal către Trio Vet și Asociația ADOR Botoșani.

Astazi termin de recoltat ultimii stupi la floarea soarelui iar maine 300 de produse marca Ferma Apicola Marineac vor sta in fata la La Barista , alaturi de o urna unde tu vii iei un produs si lasi cat vrei tu in acea urna . Si pentru ca anul trecut am fost singur la eveniment, anul acesta domnul Ciprian caruia ii multumesc pentru initiativa si pentru spatiul oferit, va oferi limonade gratuite pentru toata lumea.

Banutii stransi ii voi distribui in mod egal celor de la Trio.vet si Asociatia ADOR Botosani care nu de putine ori a preluat de la mine catei abandonati , ce deja si-au gasit stapani pe alte meleaguri.  Si pentru ca maine oricum nu cred ca am altceva de facut, ma voi vedea cu mare parte din voi si voi mai povesti la o limonada cu zmeura si capsuni . Nu ma intereseaza cat puneti in urna . Deci ne vedem la La Barista !”, a postat Ferma Apicolă Marineac.

”Mai exista pe lumea asta animale triste , animale abandonate, batute , schingiuite si maltratate pe care le vedem in drumul nostru si de prea multe ori trecem mai departe. Pentru acestea exista echipa celor de la Trio.vet pe care o apreciez din tot sufletul si privesc cu admiratie tot ce fac ei zi de zi. De la catei , pisici, porumbei , berze (probabil un dinozaur ar fi limita pentru ei si inca ma astept sa il gaseasca) toate au trecut prin mana dumnealor, si in mare parte au raspuns pozitiv tuturor cererilor dumneavoastra cand a fost vorba de un catel bolnav, lovit , abandonat.  Nu voi mai intinde vorba si zic asa: anul acesta imi dedic ziua animalutelor abandonate si schingiuite de oameni fara scrupule”, a completat Iustin Marineac.