Prima pagină » De la 18.00 vor fi aprinse lumânări pentru Alexandra în fața CJ și a Prefecturii. Petiție online pentru demiterea a doi medici și a conducerii Spitalului Județean
Știri locale

De la 18.00 vor fi aprinse lumânări pentru Alexandra în fața CJ și a Prefecturii. Petiție online pentru demiterea a doi medici și a conducerii Spitalului Județean

Botoșănenii continuă protestele provocate de decesul Alexandrei în Maternitate. Astăzi vor fi aprinse lumânări în fața CJ și a Prefecturii, înainte de a continua protestele începute de două zile în fața Maternității.

Moartea în chinuri a Alexandrei Ivanov în Maternitatea Botoșani stârnește cele mai mari proteste pe plan local față de cadrele medicale și, automat, față de conducerea administrativă a județului.

Fratele Alexandrei Ivanov, Vlad Miron, a anunțat că în această seară înaintea protestelor de la Maternitate vor fi aprinse lumânări în fața Palatului Administrativ.

”Am venit cu o mică modificare. Vă aștept astăzi în număr cât mai mare la ora 18.00 în fața Prefecturii Botoșani pentru a aprinde o lumânare Alexandrei! Vă mulțumesc și vă aștept!”, a postat pe contul său de Facebook Vlad Miron.

Pe petitieonline.com a fost inițiată și o petiție ”Nu am aer”, prin care se cere demiterea a două doctorițe și a conducerii Spitalului Județean Mavromati.