Prima pagină » Un primar care este și mare fermier vrea protecție în fața Ucrainei: ”Să luăm măsuri de salvare a fermierului român! Grevă la toate vămile!”
Agricultură

Un primar care este și mare fermier vrea protecție în fața Ucrainei: ”Să luăm măsuri de salvare a fermierului român! Grevă la toate vămile!”



Primarul comunei Concești, Costel Nazare, care este și unul dintre cei mai mari fermieri din județul Botoșani, propune protejarea fermierilor români în fața valului de importuri de produse agricole din Ucraina.

Valabil pentru toți fermierii români! Având în vedere ca a fost aprobat de parlament și guvern încă 12 luni sa intre în România produse agricole din UCRAINA fără nici o taxa …..în condițiile în care fermierilor Ucraineni li se oferă totul gratis(motorina adusa din România.. semințe…ierbicide)propun sa luam masuri de salvare a fermierului român!….greva la toate vămile!”, a postat Costel Nazare pe contul său de Facebook.

Nazare își lucrează terenurile la câțiva kilometri de granița cu Ucraina și poate demonstra că nu a fost vorba despre o simplă postare și poate fi primul care face grevă la Vama Racovăț.

Mai mult, joi, 2 martie, în județul Botoșani vine ministrul Agriculturii, Petre Daea, iar Nazare a fost coleg de partid cu acesta în PSD și are ocazia să protesteze chiar în fața lui.