Prima pagină » Botoșăneanul Eduard Mititelu avansează în Guvern. Ciucă l-a numit secretar de stat
Administrație Politică

Botoșăneanul Eduard Mititelu avansează în Guvern. Ciucă l-a numit secretar de stat

Tânărul botoșănean Eduard Mititelu avansează în Guvernul României. Acesta a fost promovat prin ordin al premierului Nicolae Ciucă.

Mititelu este cel mai bun ”produs” al PNL Botoșani promovat la București în ultimii 20 de ani și de data aceasta liderii liberali locali au trimis un tânăr specialist chiar în domeniul în care se pricepe cel mai bine, inovare-digitalizare. Până acum, Mititelu, fost președinte al Consiliului Județean al Elevilor din Botoșani, a fost subsecretar de stat în același minister.

”Sunt onorat să vă anunț că astăzi, printr-o decizie a Prim-Ministrului României, domnul Nicolae Ionel Ciucă, am fost numit secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România. Este un privilegiu uriaș, dar și o mare responsabilitate să-mi asum această funcție, care-mi oferă oportunitatea de a continua proiectele de digitalizare a României, la care am lucrat alături de domnul ministru Sebastian Burduja și colegii din #MCID, în ultimele luni”, a postat Eduard Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Mititelu îl aduce joi la Botoșani pe ministrul Sebastian Burduja pentru o întâlnire cu autoritățile locale, dar și cu Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură.

Pentru promovarea obținută în Guvern, Mititelu a nominalizat două persoane în mulțumirile sale.  

”Aduc mulțumiri organizației județene PNL Botoșani și președintelui organizației, domnul deputat Costel Șoptică, pentru încrederea și susținerea oferite! Încă o dată țin să mulțumesc domnului ministru Sebastian Burduja, care mi-a asigurat întreaga încredere și susținere încă din prima zi a numirii în funcția de subsecretar de stat. Nu putem schimba totul deodată. Dar dacă alegem cu înțelepciune și lucrăm împreună, progresul în sfera digitalizării va duce la progres și în alte domenii. Iar digitalizarea României se face acum. Și o facem împreună!”, a completat tânărul botoșănean.