Prima pagină » Prefectul Cornilă, prima acțiune ca lider PNL în 2023. ” Am discutat despre nevoile oamenilor de aici, despre proiecte pentru modernizarea comunității”
Politică

Prefectul Cornilă, prima acțiune ca lider PNL în 2023. ” Am discutat despre nevoile oamenilor de aici, despre proiecte pentru modernizarea comunității”



Prefectul Sorin Cornilă, care este și prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, a avut prima acțiune importantă în 2023 din punct de vedere politic.

PNL pare să încerce o schimbare de strategie politică prin mutarea atenției de pe liderii cu vechime pe tinerii promovați la nivel județean și național în 2022, iar prima acțiune politică importantă s-a derulat cu prefectul Sorin Cornilă ca lider tocmai la Suharău, în comuna natală a deputatului Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani. Pare o predare de ștafetă de la Șoptică la actualul prefect al județului, în ceea ce privește statutul de lider al PNL în Botoșani.

Cornilă este ”lupul tânăr” cu cea mai mare vizibilitate și cel mai mare grad de notorietate în județ prin funcția de prefect pe care o deține și s-ar părea că PNL a început o perioadă de întinerire a vectorilor de imagine, mizându-se pe Cornilă și pe Eduard Mititelul, subsecretarul de stat din Ministerul Digitalizării.



”Am avut, în comuna Suharău, un dialog onest și deschis cu liberalii care și-au ales astăzi președintele și echipa organizației locale PNL. Am discutat despre nevoile oamenilor de aici, despre proiecte pentru modernizarea comunității, dar și despre obiectivele și activitatea organizației locale. Sunt multe de făcut în comuna Suharău și am început să pregătim aceste lucruri încă de pe acum, astfel încât să avem o echipă liberală puternică și unită. Presedintele ales Cătălin Parasca, împreună cu echipa PNL, reprezintă soluția pentru comuna Suharău”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.

Prim-vicepreședintele PNL Botoșani a fost însoțită de Ionică Nechifor, secretar general al PNL Botoșani, Bogdan Suruciuc, inspector școlar general și membru al biroului politic județean, și Daniela Aramă, trezorier județean.

PNL Botoșani pare să-și fi dat seama de problemele mari pe care le are din punct de vedere electoral în județul Botoșani și a început să promoveze tinerii, fiind singura șansă de salvare a partidului.

Sorin Cornilă este singurul fost președinte al organizației de tineret a PNL care ocupă o funcție importantă la nivelul administrației județene din Botoșani, iar Eduard Mititelu este primul fost președinte al Consiliului Județean al elevilor promovat de un partid din Botoșani pe o funcție de conducere la nivel național.

Sursa foto: contul de Facebook Sorin Cornilă