Prima pagină » Ar fi câștigul anului pentru Botoșani și Suceava: Autostrada Pașcani – Suceava ar putea fi scoasă la licitație pentru construcție în prima jumătate a anului
Administrație Știri locale

Ar fi câștigul anului pentru Botoșani și Suceava: Autostrada Pașcani – Suceava ar putea fi scoasă la licitație pentru construcție în prima jumătate a anului



Licitația pentru construirea Autostrăzii Pașcani – Suceava (A7) ar putea fi lansată chiar în prima jumătate a acestui an, a anunțat miercuri ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Mai mult, el estimează că până la finalul anului vor fi desemnați și câștigătorii.

„Anul acesta vom scoate la licitație – dar care nu va avea finanțare prin PNRR, ci prin POT – și Pașcani – Suceava. În mod aproape sigur vom și închide licitația, deci vom desemna câștigătorii și pe Pașcani – Suceava”, a declarat ministrul Transporturilor în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

El a adăugat că există un semn de întrebare de la Suceava la Siret, dacă se va reuși finalizarea studiului de fezabilitate pe parcursul anului 2023. „Pe celălalt, Pașcani – Suceava, studiul e la 90%, deci chiar în prima jumătate a anului cred că se va reuși scoaterea la licitație”, a precizat Grindeanu.

SURSA: Economichttps://www.economica.net/autostrada-pascani-suceava_642967.htmla.net



Flutur_Iftime_PNL_Botosani

Flutur_Iftime_PNL_Botosani