Prima pagină » USR: Județul Botoșani nu are nicio finanțare aprobată de Ministerul Sănătății prin PNRR… actuala președintă poartă întreaga responsabilitate.
Administrație Politică Știri locale

USR: Județul Botoșani nu are nicio finanțare aprobată de Ministerul Sănătății prin PNRR… actuala președintă poartă întreaga responsabilitate.



Comunicat de presă

USR Botoșani solicită Consiliului Județean să facă public dosarul depus la Ministerul Sănătății pentru a primi finanțare prin PNRR pentru construcția unui spital de la zero.

USR Botoșani solicită președintei Consiliului Județean, Doina Elena Federovici, să facă public dosarul depus la Ministerul Sănătății pentru a primi finanțare prin PNRR pentru construcția unui spital nou în județ.

USR face această solicitare în condițiile în care cetățenii trebuie să știe cu subiect și predicat, pe baza unor documente concrete, de ce județul Botoșani nu va beneficia de fonduri europene pentru modernizarea sistemului medical, în condițiile în care nu a fost prezentat public, până în prezent, niciun proiect de construcție a unui spital nou de către Consiliul Județean.

În lipsa unui răspuns cât mai rapid din partea conducerii PSD-iste care să arate de ce județul Botoșani nu are nicio finanțare aprobată de Ministerul Sănătății prin PNRR, rămâne o singură concluzie și anume incompetența Consiliului Județean în a redacta un proiect matur, pentru care actuala președintă poartă întreaga responsabilitate.