Prima pagină » Conduc firme cu rulaj de milioane de euro, dar respectă tradițiile. Vlad Iftime și Beniamin Prisacariu au trăit sărbătoarea Nașterii Mântuitorului și a Crăciunului
Economic Știri locale

Conduc firme cu rulaj de milioane de euro, dar respectă tradițiile. Vlad Iftime și Beniamin Prisacariu au trăit sărbătoarea Nașterii Mântuitorului și a Crăciunului



Sfânta sărbătoare a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și tradițiile acestei perioade au fost marcate în stil tradițional de doi dintre oamenii de afaceri din Botoșani care conduc business-uri de multe milioane de euro anual.

Vlad Iftime, unul dintre managerii companiilor din grupul Elsaco, a postat pe contul său de Facebook o imagine în care este îmbrăcat într-un costum tradițional de urs din grupurile de colindători din mediul rural.

”La granița dintre pasiune și simbol, ducem tradiția mai departe…, este mesajul care a însoțit fotografia postată de Vald Iftime.

Unul dintre cei mai activiti dezvoltatori imobiliari din ultimii ani, Beniamin Prisacariu, a postat un clip video în care el și familia sa cântă o colindă în Biserica penticostală Betel.

”Dumnezeu să vă binecuvinteze , a transmis Beniamin Prisacariu prietenilor săi de pe rețeaua de socializare Facebook.