Prima pagină » A fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor la Teatrul Eminescu. Constructorul promite 100 de muncitori zilnic pe șantier
Administrație Știri locale

A fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor la Teatrul Eminescu. Constructorul promite 100 de muncitori zilnic pe șantier




Primăria municipiului Botoșani a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a Teatrului ”Mihai Eminescu” cu asocierea de firme condusă de compania botoșăneană D&D Construct.

”Vor începe lucrările după constituirea garanției, care se face în termenul legal de 5 zile”, a declarat primarul Cosmin Andrei. Asta înseamnă că la începutul săptămânii viitoare ar putea demara lucrările de modernizare oprite la sfârșitul lui 2014.

Reprezentanții D&D Construct au anunțat că va fi respectat termenul de finalizare a lucrărilor, decembrie 2023.

”Vom începe lucrările cu partea de învelitoare, de acoperiș, pentru a proteja totul, apoi intrăm la interioare. Vom avea 100 de oameni zilnic pe șantier și vom propune un program de urmărire săptămânal cu reprezentanții Primăriei și ai proiectantului pentru a rezolva problemele care ar putea apărea în execuție. Ne asumăm să terminăm lucrarea în termen”, a declarat reprezentantul D&D Construct.

Semnarea contractului pentru reluarea lucrărilor la Teatrul Mihai Eminescu s-a făcut și în prezența Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.