Prima pagină » Caravana „Ce vor românii!” ajunge la Botoșani. Senatorul Cosma îi va primi pe Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Marius Lulea
Politică Știri locale

Caravana „Ce vor românii!” ajunge la Botoșani. Senatorul Cosma îi va primi pe Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Marius Lulea
Pe 13 iulie 2022, Caravana „Ce vor românii!” va ajunge în județul Botoșani. Scopul acestui demers AUR este de a afla problemele de zi cu zi ale antreprenorilor, ale experților din diferite domenii, ale oamenilor din diferite pături sociale, dar, mai ales, ale românului de rând.

Soluțiile pe care le vom identifica împreună vor fi transpuse în demersuri parlamentare începând cu noua sesiune sub formă de interpelări, întrebări și proiecte de lege.

”Sunt onorat să le fiu gazdă în această campanie domnilor senatori Claudiu Târziu și Sorin Lavric, precum și prim-vicepreședintelui Marius Lulea. Fiți alături de noi și promovați activitatea noastră! Vă așteptăm în număr cât mai mare la Hotel Rapsodia Botoșani, strada Cuza Vodă numărul 4, în data de 13 iulie, între orele 17-19, pentru a discuta cu parlamentarii noștri”, a declarat Dorinel Cosma, senator AUR Botoșani.
GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change