Prima pagină » Tîrzioru inaugurează Stadionul cu Holograf, Mirel Manea, amical FC Botoșani-Poli Iași, campioana olimpică Simona Radiș
Administrație Știri locale

Tîrzioru inaugurează Stadionul cu Holograf, Mirel Manea, amical FC Botoșani-Poli Iași, campioana olimpică Simona Radiș





Stadionul orașului Săveni, cu tribună acoperită și gazon sintetic, va fi inaugurat în primăvara acestui an cu un adevărat show.

Primarul Relu Tîrzioru, prezent la Tele M, a spus că mai sunt mici lucrări de executat până în luna martie, după care va fi făcută recepția la întregul complex care cuprinde și terenuri de baschet și volei cu tribune și vestiare, pe lângă terenul de fotbal cu suprafață de joc sintetică și 1500 de locuri acoperite, sală de conferință.

Stadionul din Săveni a fost construit de Compania Națională de Investiții la cererea Primăriei Săveni și este primul stadion construit de Guvernul României în zona Moldovei după 1990.





 

“Recepția va fi la începutul lunii martie, urmând ca la sfârșitul lunii martie începutul lunii februarie să facem un meci amical între FC Botoșani și Poli Iași, echipele fanion din nordul Moldovei. Probabil va fi și un concert Holograf, Mirel Manea. Vom avea premierea sportivilor din Săveni și din zona Săveniului. Campioana olimpică Simona Radiș este din Avrămeni, dar a trecut în școala ei și pe la Săveni și este campioana României”, a spus Relu Tîrzioru.