Prima pagină » Marius Budăi, contestat de unde se aștepta mai puțin. Pensionar PSD: ”Nu e normal să îți faci imagine de campanie când mor sute de oameni zilnic”
Politică

Marius Budăi, contestat de unde se aștepta mai puțin. Pensionar PSD: ”Nu e normal să îți faci imagine de campanie când mor sute de oameni zilnic”

Mihai Tincu, presedinte PSD Municipiul Botosani



 


Mihai Tincu, fost presedinte PSD Municipiul Botosani

Fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Botoșani Marius Budăi, este contestat de unde se aștepta mai puțin.

Declarațiile acestuia prin care lua la mișto anunțul ministrului Raluca Turcan cu privire la creșterea cu 20% a alocațiilor și 6% a pensiilor au fost taxate tocmai de un pensionar membru marcant al PSD Botoșani care a și condus partidul pe plan local.

Marius Budăi este vehiculat ca fiind propunerea PSD pentru funcția de ministru al Muncii dacă partidul intră la guvernare alături de PNL.

 





”Am văzut declarațiile domnului ministru Marius Budăi în care spunea că nu există scris nicăieri în programul de Guvernare al PNL creșterea pensiilor cu 6% din 2022. Dar domnul Budăi, cât a fost ministru, ce a făcut memorabil pentru pensionari? El a crescut pensia? Dacă a crescut nu a avut o bază legală? Nu e normal să îți faci imagine de campanie când mor sute de oameni zilnic, când nu este guvern. Eu am 70 de ani și am peste 50 de ani de muncă, am ieșit la pensie pe sistem de contributivitate și fac declarațiile acestea ca un simplu om care constată cu amărăciune că țara asta trece prin cel mai prost moment din punct de vedere al conducerii țării”, a declarat Mihai Tincu, fostul președinte al Organizației Municipale PSD Botoșani, fost consilier local social-democrat până în 2020.