Prima pagină » Ce înseamnă abuzul prin bonusuri?
Economic Știri locale

Ce înseamnă abuzul prin bonusuri?



Cazinourile online oferă diferite tipuri de bonusuri pentru a putea să își mențină clienții existenți satisfăcuți și să îi atragă și pe alții noi. Cei de la cazino acceptă chiar faptul de a da o mică parte din bani către jucătorii noi cât timp și ei vor beneficia din acest bonus.

Ceea ce urăsc cei de la cazino sunt persoanele care pur și simplu se înregistrează doar pentru a juca bonusul respectiv oferit de ei. Le pun o echita celor care au astfel de practici drept persoane care abuzează de bonusuri. Cei de la cazino închid conturile unor astfel de persoane și pot chiar și să le retragă câștigurile. Așadar, cu siguranță că nu vrei să te numeri și tu printre acești oameni. Un joc aparat te poate face să cazi în această capcană dacă nu ești atent. Însă ce înseamnă acest abuz de bonusuri și cum poți să eviți acest lucru?

Diferite tipuri de bonusuri

Există mai multe metode prin care poți să faci abuz de bonusurile de la cazino. O prima modalitate prin care poți face acest lucru este faptul de a încălca regula cazinourilor de a deține un singur cont per persoană. Prin această regulă, cazinourile încearcă să prevină abuzurile de bonusuri apărute în urmă creării multiplelor conturi de către o singură persoană. Pentru acest lucru cazinourile îți vor cere anumite informații personale când te înregistrezi pe site-ul lor. Chiar și așa, unii jucători reușesc să treacă de acest obstacol și să obțină bonusuri multiple.

O altă modalitate ce se consideră abuz al bonusurilor este aceea de a satisface Rollover-ul doar pentru bonus. Rollover-ul înseamnă că bonusul pe care l-ai primit trebuie să îndeplinească anumite cerințe și să fie multiplicat de câteva ori pentru a putea scoate profiturile făcute cu ajutorul acestuia. Astfel, cazinourile forțează jucătorii să îndeplinească un anumit profit făcut pentru a scoate sumele. Însă ei detestă când jucătorul plasează pariuri foarte mari doar pentru a face cât mai repede profitul respectiv și a scoate imediat banii din bonus.

Chiar dacă această modalitate nu se consideră a fi neapărat un abuz, cei de la cazino nu vor fi încântați dacă vei face acest lucru. Faptul de a juca jocuri cu un RTP mare și cu un Rollover cât mai mic nu este un abuz. Însă acesta se consideră un abuz în momentul când jucătorul a profitat de toate aceste jocuri numai pentru a putea termina cât mai repede Rollover-ul și a scoate profiturile imediat.

Cum este combătut abuzul prin bonsuri

În loc să aibă dispute nenumărate cu jucătorii, cei de la cazino preferă să se asigure că acestea nu vor avea loc în primă instanță. Există o modalitate foarte ușoară pentru ca cei de la cazino să se asigure că jucătorii nu abuzează de bonusurile puse la dispoziție.

Teoretic, un jucător și-ar putea crea multiple conturi la nesfârșit deoarece aceste date nu pot fi verificare cu exactitate și nici nu se pot depista dacă au fost folosite documente sau carduri false. Făcând prezumția că cei de la cazino nu vor urmări activitatea vreunui jucător, atunci același jucător poate să primească același bonus la nesfârșit. Totuși, pentru a evita acest lucru, o metodă folosită de cazinouri este verificarea adresei IP a dispozitivului de pe care s-a înregistrat jucătorul. Verificând acest IP, cazinoul se asigură că un jucător nu s-a înregistrat de mai multe ori de pe același dispozitiv.

O altă metodă prin care casele de pariuri se asigură că jucătorii nu abuzează de bonusurile lor este interzicerea anumitor țări la primirea bonusurilor. Cazinourile țin evidența țărilor care au cel mai mare risc de a face abuz de bonusuri, iar în cazul în care se depistează mai multe cazuri repetate, țara respectivă va fi exclusă de pe lista de bonusuri.

Cazinourile nu oferă posibilitatea de a retrage banii pe orice platforma bancară. De aceea, Skrill și Neteller au fost interzise ca metode de retragere a banilor de către jucători, întrucât transferurile prin aceste metode se rezolvă foarte rapid. Tranzacțiile sunt rezolvate în mai puțin de 24 de ore, iar cazinourile nu vor avea suficient timp pentru a verifica toate aspectele legate de legitimitatea unui jucător.

Cum poți evita să abuzezi de bonusuri

Faptul de a abuza de bonusuri este o faptă ce poate fi aspru pedepsită de către cei de la cazino. Totuși, este bine să eviți orice urmă de îndoială legată de casele de pariuri pentru a nu fi exclus sau a nu pierde profiturile făcute cu ajutorul unui bonus.

Aproape orice cazino îți oferă posibilitatea de a profita de bonusuri. Așadar, nu vei avea probleme în găsirea unui bonus bun. În industria cazinourilor vei găsi bonusuri de tip bonus fără depozit, bonus cu depunere, rotiri gratuite și multe altele. Având o varietate atât de mare, nu va trebui să te înscrii de mai multe ori la același cazino. În schimb, poți colecta bonusurile de la un cazino și apoi să te muți la altul. În cazul în care se ivește o nouă ofertă, te poți întoarce la cazinoul respectiv pentru a profita și de aceasta.

Citește cu atenție termenii și condițiile legate de bonus impuse de către cei de la cazino. Citind cu atenție aceste detalii, nu vei risca niciodată să ai probleme din punct de vedere legal sau să răspunzi penal pentru vreo faptă comisă. Încearcă pe cât de mult posibil să îndeplinești acel Rollover pentru a nu avea surprize sau probleme mai apoi. Alege și jocurile care te avantajează cel mai bine și încearcă să nu scoți imediat ce ai îndeplinit bonusul profiturile din acesta.

Concluzie

Cazinourile online îți oferă bonusuri pentru a te păstra în această industrie. Cazinourile nu au nici o problemă cu faptul că jucătorii reușesc să joace bine bonusul și chiar să facă profituri. Cei de la cazino nu doresc ca jucătorii să abuzeze de acestea și să îi intereseze doar partea de profit. Cel mai bine este să eviți astfel de abuzuri și să joci corect bonusul.