Prima pagină » Primiți acasă medicamentele de care aveți nevoie, fără să mai stați la coadă la farmacie. Doar 5,99 lei transportul
Economic Știri locale

Primiți acasă medicamentele de care aveți nevoie, fără să mai stați la coadă la farmacie. Doar 5,99 lei transportul

 

 

O farmacie din Botoșani schimbă modul în care clienții pot avea acces la medicamentele de care au nevoie sau produsele de îngrijire favorite.

Cel mai important lanț de farmacii din Botoșani, Anca Farm, a introdus un nou serviciu pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi. 

Astfel, botoșănenii care nu pot sau nu au timp să se deplaseze până la Farmacia Anca pot plasa o comandă pe site-ul farmaciei, iar aceasta va ajunge în 90 de minute la adresa de livrare la un cost de doar 5,99 lei, cu mult sub nivelul practicat pentru acest serviciu de delivery. 

În cazul în care un membru al familiei este bolnav și ai nevoie de anumite medicamente, mai bine stai acasă și ai grijă de el și tratamentul este livrat direct acasă. 

 

”Îți venim în ajutor înainte de sărbătorile pascale cu noul serviciu de livrare locală, în 90 minute! Fie că ești acasă, la birou sau pur și simplu nu ai destul timp la dispoziție, venim să-ți livrăm produsele dorite pentru doar 5.99 Lei!”, anunță Anca Farm pe pagina de Facebook. 

Pașii de urmat sunt:

Accesați www.ancafarm.ro

Adăugați produsele dorite în coș.

Plătiți comanda cu cardul (pentru a beneficia de reducerea de 14 Lei la transport)

Alegeți “Livrare în Botoșani” ca și metodă de transport.

Așteptați maxim 90 minute pentru a primi produsele comandate.

*Acest tarif este valabil pentru comenzi de minim 50 Lei.

*Exclusiv pentru comenzile plasate pe ancafarm.ro

*Orice comandă primește gratuit un dezinfectant HIGIAnca! (6Lei)

*Comenzile pot fi livrate atât de Farmacia Anca cât și de parteneri.

 

Anca Farm este cea mai importantă rețea de farmacii din Botoșani, înființată acum 20 de ani din nevoia  botoșănenilor de a avea acces la medicamentele de care au nevoie la cele mai bune prețuri. De asemene, Farmacia Anca are propriul laborator în care prepară produsele farmaceutice necesare.