Prima pagină » Cosmin Andrei: „O locuință modernă pentru fiecare botoșănean: apartamente ANL și terenuri pentru tineri, locuințe pentru specialiști, blocuri izolate termic”
Politică

Cosmin Andrei: „O locuință modernă pentru fiecare botoșănean: apartamente ANL și terenuri pentru tineri, locuințe pentru specialiști, blocuri izolate termic”

Cosmin Andrei a prezentat astăzi programul „O LOCUINȚĂ MODERNĂ PENTRU FIECARE BOTOȘĂNEAN” prin care vrea să ofere o șansă pentru toți locuitorii municipiului Botoșani să beneficieze de cele mai bune condiții de locuit.

Tinerii trebuie să aibă o perspectivă care să îi motiveze să rămână în oraș și să-și întemeieze o familie în Botoșani. De aceea, pe lângă programele de stimulare pentru crearea de locuri de muncă bine plătite, voi continua construcția blocurilor de locuințe ANL și a apartamentelor sociale începute în Guvernarea PSD. În paralel voi accesa fondurile europene pentru izolarea termică a blocurilor vechi, care nu au fost deloc utilizate de actualul primar, care nu a fost nicio secundă interesat de îmbunătățirea condițiilor de locuit ale botoșănenilor din cartierele orașului nostru”, a declarat Cosmin Andrei.

Candidatul PSD pentru Primăria Botoșani a anunțat că imediat după 28 septembrie va începe procedurile pentru construcția de locuințe pentru medici și profesori.

De asemenea, Cosmin Andrei a pregătit proiectul prin care vor fi delimitate noi zone rezidențiale și vor fi concesionate terenuri gratuite tinerilor, pentru a-și construi case și pentru a-și putea întemeia o familie în municipiul Botoșani.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.