Prima pagină » ”Îngerul” Vlad Plăcintă a plătit avansul pentru aparatul de testat Coronavirus și 1000 de teste pe care le donează Spitalului Județean
Știri locale

”Îngerul” Vlad Plăcintă a plătit avansul pentru aparatul de testat Coronavirus și 1000 de teste pe care le donează Spitalului Județean

Vlad Plăcintă, cel considerat un înger pentru numărul de vieți salvate prin intermediul Asociației ”Salvează o inimă”, a plătit avansul pentru aparatul de testat Coronavirus și 1000 de teste. 

Aparatul de testat și testele au fost comandate din Coreea de Sud și termenul de livrare este de 14 zile. 

Vlad Plăcintă și Salvează o inimă au început o campanie de strângere de fonduri pentru această donație către Spitalul Județean, care mai cuprinde măști, combinezoane, mănuși. Campania se numește ”STOP COVID19” și are nevoie de ajutorul tuturor. 

Avansul pentru aparatul de testare a fost plătit din banii pe care Asociația Salvează o inimă îi avea deja în conturi înainte de demararea campaniei de strângere de fonduri. Avansul pentru aparatul de testat și teste este de 226.107 lei, iar valoarea totală a comenzii este de 78.000 dolari americani. 

 

 

 



 

 

Aparatul comandat poate procesa 4 teste simultan, oferind rezultatul după două ore, și un total de 500 de teste în 24 de ore. 

A fost făcută și o comandă de 1000 de teste care ar trebui folosite cu cap de autorități și de conducerea spitalului, în sensul că ar trebui folosite pentru cei din carantină și din autoizolare, dar și pentru personalul medical, după care autoritățile să mai cumpere teste (comanda ar trebui deja dată de către autorități) pentru a fi făcute teste suplimentare. 

Mediul de afaceri s-a mobilizat pentru a sprijini campania lui Vlad Plăcintă și a Asociației Salvează o inimă, inclusiv prin intermediul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură. Totodată, mai mulți avocați au făcut sau vor face donații pentru achiziția acestui aparat vital în următoarea perioadă. 

 



Donații se pot face:

 

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

 

Cont (IBAN) bancar:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

 

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

 

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

COD SWIFT: BTRLRO22

 

COD BIC: BTRL

 

Banca Transilvania Botosani

 

Vă rugăm să specificați la detalii plată : COVID

 

 

 

 

loading…