Prima pagină » ”Salvează o inimă” a început o campanie de donații pentru testere, echipamente de protecție pentru personalul medical, dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilare, măști oxigen pentru copii și adulți
Știri locale

”Salvează o inimă” a început o campanie de donații pentru testere, echipamente de protecție pentru personalul medical, dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilare, măști oxigen pentru copii și adulți

Asociația ”Salvează o inimă” a început campania STOP COVID19

Inițiativa vine ca răspuns la nevoile Spitalului Mavromati Botoșani care este deja implicat în procesul de identificare și vindecare a persoanelor îmbolnăvite cu noul virus. COVID-19 se răspândește rapid, este foarte contagios.

Riscul de deces este în jur de 5%, dar tratarea persoanelor diagnosticate implică multe resurse din partea spitalelor, resurse limitate și înainte de declanșarea pandemiei.

 

 

 
În acest moment, fiecare cetățean poate face diferența. Sisteme sanitare solide din Europa s-au zdruncinat fără precedent, reușind cu greu să gestioneze criza sanitară.

Este momentul să contribuim fiecare pentru binele tuturor, cât mai repede posibil până epidemia nu se răspândeste mai mult. Este timpul pentru a acționa cu RESPONSABILITATE, EMPATIE și SOLIDARITATE.

DE CE?

Responsabilitatea este una dintre valorile definitorii pentru Asociația ”Salvează o inimă”, transpuse în realitate de fiecare dată când acționăm pentru comunitatea botoșăneană.

Prioritatea ”0” a Asociației ”Salvează o inimă” în acest moment este implicarea în comunitate prin generarea rapidă de soluții la nevoile reale din acest moment și anume dotarea în regim de urgență a spitalelor din Botoșani

PENTRU CINE?

Pentru fiecare botoșanean care poate ajunge în situația de a avea nevoie de sistemul sanitar, în următoarea perioadă, în contextul COVID-19.

Implicarea Spitalului Mavromati este vitală în cazul acestei pandemii. Este spitalul cel mai important pentru a acționa în prima linie.CE FACEM?

Asociația ”Salvează o inimă” face apel la cetățenii Botoșaniului și companiile locale să doneze prin mijloacele puse la dispoziție în această platformă, astfel încât, cu ajutorul partenerilor noștri și al rețelei dezvoltate în timp, să putem aproviziona spitalele din Botoșani cu: testere, echipamente de protecție pentru personalul medical, dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilare, măști oxigen pentru copii și adulți.

În momentul de față facem demersurile pentru achiziționbarea dispozitivului medical pentru identificarea persoanelor purtătoare a virusului COVID-19 (55.000 de euro)

Testere în valoare de 10.000 de euro

Am luat legătura pentru a comanda 4000 de măști KN98, 200 buc  de combinizoane TIP 4 fără cusătură, 200 buc. viziere protecție de plastic. (10.000 euro)

*Notă: În cazul în care nu vom reuși în timp util să achiziționăm aparatura medicală necesară pentru combaterea virusului COVID 19 vom achiziționa aparatură medicală pentru Spitalul Mavromati Botoșani.

 

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată : COVID