Prima pagină » Conrec și Agremin, firme cu 300 de angajați, își continuă activitatea
Economic Știri locale

Conrec și Agremin, firme cu 300 de angajați, își continuă activitatea

Grupul de firme Conrec-Agremin, care lucrează la infrastructura rutieră a municipiului Botoșani, își continuă activitatea până la un ordin general de închidere. 

Compania Corec, cea care are contract cu Primăria municipiului Botoșani pentru lucrările de asfaltări, își onorează comenzile primite de la beneficiarul lucrărilor după graficul propus. 

Miluca Dincu, administrator al companiei Conrec, a declarat că din business-ul total doar restaurantul firmei a fost închis. 

 

 



 

 

 

”Lucrăm în continuare până la emiterea unui ordin care să sisteze inclusiv activitatea noastră. Avem comenzi și le onorăm. Noi avem peste 300 de salariați în firme și oamenii își doresc să muncească pentru că țin la veniturile lor. Luăm toate măsurile de protecție și de igienă disponibile și continuăm”, a declarat Miluca Dincu

Și primarul Cătălin Flutur a precizat că în această perioadă se poate lucra mai ușor ca înainte la străzile din municipiu, acolo unde lucrările au început deja, deoarece traficul auto s-a redus semnificativ în ultimele zile. 

Companiile mari, cu mulți salariați, care lucrează în domenii în care Guvernul nu a oprit activitatea, au început să transmită mesaje prin care să liniștească mediul de business cu privire la contractele în derulare și populația cu privire la menținerea locurilor de muncă. 

Elsaco Electronic este primul ”greu” al economiei locale care a făcut asta, iar acum grupul Conrec-Agremin. 

 

 

 

 

loading…