Prima pagină » VIDEO În plină isterie de la coronavirus, magazine cu RAFTURI PLINE la refuz de marfă
Economic Știri locale

VIDEO În plină isterie de la coronavirus, magazine cu RAFTURI PLINE la refuz de marfă

În timp ce rețelele de hipermarketuri străine sunt luate cu asalt și stocurile puse la raft se epuizează rapid, magazinele locale au depozitele pline și, spre deosebire de magazinele germane sau franceze, NU AU CRESCUT PREȚURILE. 

 

Pe Facebook este invazie de imagini cu rafturi goale de unde au fost ”rase” pungile cu orez la suprapreț, făină, zahăr, baxurile cu ulei. 

 

Dar toate acele imagini sunt din Carrefour, Kaufland sau LIDL, în timp ce în Pita, Admir sau Ovisim, deși rulajele au crescut mult, există marfă din plin.  

 

 



 

 

Punga cu orez care în Pita sau complexul comercial Pato se vinde cu 4,2 lei, în marile magazine costă 8 lei, iar sticla de 500 ml de alcool sanitar care în rețelele moderne se vinde cu aproape 9 lei, în Pita sau magazinele din Pato se vinde cu puțin peste 5 lei. 

 

Este dreptul fiecăruia de a plăti mai mult pe același produs. 

 

Puteți să cumpărați din toate magazinele Pita, Admir sau Ovisim din Botoșani, dar și din depozitul Pita de pe strada Progresului sau complexul PATO, de pe Progresului nr. 6. 

Este adevărat că în aceste magazine nu vă atrage nimeni cu nicio reclamă uriașă pe care scrie REDUCERI ori SALE ori PREȚ DE NEREFUZAT la produse care ieri erau mai ieftine ca azi, dar au marfă la preț corect.

Mai e ceva, în magazinele locale, un kilogram de cașcaval produs la o fabrică din județ costă 28 lei kilogramul, în timp ce același produs în Kaufland și Carrefour se vinde cu 41,7 lei kilogramul.

Dar este alegerea fiecăruia unde își face cumpărăturile și, mai ales, ce cumpără!