Prima pagină » Flutur, reacție la posibilele candidaturi ale lui Portariuc și Budăi: ”Iar vreți să nu se mai facă teatrul?”
Administrație Politică Știri locale

Flutur, reacție la posibilele candidaturi ale lui Portariuc și Budăi: ”Iar vreți să nu se mai facă teatrul?”

primarul Cătălin Flutur/ sursa foto: pagina de facebook Catalin Mugurel Flutur
Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Social-democrații botoșăneni sunt în pragul unei crize de nervi după ce fostul lor președinte și ex-primarul municipiului reședință de județ, Ovidiu Portariuc, a anunțat că ia în calcul o candidatură independentă pentru un nou mandat de edil șef. 

De asemenea, sunt peste 90% șanse ca actualul candidat al PSD la funcția de primar al municipiului Botoșani, actualul viceprimar Cosmin Andrei, să fie schimbat cu fostul ministru al muncii, deputatul Marius Budăi. 

Primarul în exercițiu al urbei, liberalul Cătălin Flutur, a fost întrebat cum comentează cele două posibile candidaturi.

 



 

 

”Nu am văzut!”, a spus Flutur vis-a-vis de anunțul lui Portariuc privind candidatura independentă. 

”Nu comentez”, a fost reacția primarului municipiului Botoșani privind posibila schimbare de candidat a PSD și intrarea în întrecerea electorală a lui Marius Budăi. 

În ceea ce privește posibila revenire în politica locală a fostului primar Ovidiu Portariuc, Flutur a spus, cu un zâmbet ironic: ”Iar vreți să nu se mai facă teatrul, să nu se mai termine nimic?”