Prima pagină » PNL Botoșani își revine după ”bătaia” încasată de la ALDE la numirea prefectului. Sorescu, șef peste prefecții din toată țară
Administrație Politică

PNL Botoșani își revine după ”bătaia” încasată de la ALDE la numirea prefectului. Sorescu, șef peste prefecții din toată țară

Liberalii botoșăneni au încasat o lovitură puternică de imagine când nu au reușit să treacă de ALDE și au pierdut fotoliul de prefect al județului, dar par să își revină și pentru a recupera din deficitul de imagine și mai ales de încredere au pus șeful peste toți prefecții din țară.

Gheorghe Sorescu, fost prefect, fost șef al Fiscului, actual director al Corpului Experților Contabili și Contabili Autorizați din România (CECCAR) Filiala Botoșani, a fost numit șef peste prefecții din toată țara.

Sorescu este prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, iar anunțul a fost făcut de senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

 

 



 

 

”Anul Nou vine cu vești bune pentru Organizația PNL Botoșani și pentru botoșăneni. Încă unul dintre colegii noștri liberali botoșăneni a fost numit într-o importantă funcție în administrația centrală. Am mai spus-o și o susțin în continuare – Organizația PNL Botoșani are numeroși membri cu competențe și suficientă experiență pentru asumarea funcțiilor guvernamentale la nivel local și central. Pornind de la o astfel de stare de fapt, am propus și susținut personal, la nivel central, numirea colegului nostru, Gheorghe Sorescu, în funcția de #secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne cu rol în coordonarea tuturor Prefecturilor din țară. Este o funcție importantă, dar sunt convins că domnul Gheorghe Sorescu are toate atuurile pentru a face față cu succes acestei noi provocări din cariera sa”, a postat pe Facebook senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.