Prima pagină » PNL a bătut PSD cu tinerii în municipiul Botoșani. Răileanu: ”Nu vom renunța la visul nostru de a trăi într-un oraș normal”
Politică

PNL a bătut PSD cu tinerii în municipiul Botoșani. Răileanu: ”Nu vom renunța la visul nostru de a trăi într-un oraș normal”

Una dintre cele mai active campanii duse de PNL în primul tur al alegerilor prezidențiale la Botoșani a fost în municipiul reședință de județ prin implicarea Organizației Tineretului Liberal. 

Președintele tinerilor liberali din municipiul Botoșani este Monica Răileanu, iar implicarea OTL în primul tur al prezidențialelor a dus la reușita PNL de a bate PSD în orașul condus de primarul Cătălin Flutur. 

De altfel, implicarea tinerilor în campania dusă de PNL pentru Iohannis la Botoșani pare să fie cheia succesului în municipiul reședință de județ. 

 

 

 

 

 

”Într-un județ care nu mai reușește să scape din ghearele pesediste, municipiul Botoșani a fost câștigat de către PNL. A fost o muncă extraordinar de grea, dusă din om în om, zi de zi, alături de o echipă pe care am consolidat-o zi de zi. Tinerii liberali s-au aflat în permanență la treabă, de aceea suntem convinși că implicarea noastră a făcut diferența”, a precizat Monica Răileanu, președintele TNL Organizația Municipală, pe contul său de Facebook.

 

Aceasta a precizat că munca dusă de tineri pentru ca PNL să poată învinge PSD a fost una extremă, mobilizarea mergând până la a convinge să meargă la vot de la prieteni și cunoștințe la propria familie. 

 



 

 

”Alături de toți colegii din Organizația Municipală PNL Botoșani am demonstrat că se poate. Mai este mult de muncă. Suntem pe baricade și nu vom renunța la visul nostru, acela de a trăi într-un oraș #normal, într-o țară #normală, condusă de oameni competenți și integri”, a concluzionat Monica Răileanu.